top of page

IdHAIR Mè er en komplett profesjonell 
stylingserie i høy kvalitet til menn og kvinner.

Hårprodukter til han og henne

IdHAIR Mè er helt fantastiske hårprodukter i flott innpakning. Som pynter
på enhver baderromshylle. Hårproduktene er utviklet i samarbeid med frisører 
og forbrukere og består av 14 styling produkter.

beauty_1200x750_web.jpg

Alle produktene er nøye utvalgt, så vi sikrer, at de kan løse enhver tenkelig
håroppgave, om du er mann eller kvinne. Så om du ønsker glans, krøller, tekstur eller noe helt fjerde – IdHAIR Mè gir deg det du ønsker og gir deg en god hårdag.

2019_highlight_1200x750_web.jpg
019006_idhair_me_massive_powder-copy.jpg

Massive Powder

IdHAIR Mé Massive Powder er et fantastisk volumprodukt i pulverform. Det lette pudderet gir et matt utseende med et slitesterkt lag som gjør at du kan løfte håret opp i løpet av dagen. Du kan enten bruke pulveret til bunnen eller hele håret for et mer fritt og rått utseende. Som et tips, dryss litt pulver over hårnålene før bruk slik at de ikke glir ut av håret. Brukes i tørt hår. For volum drysses pulveret inn i hårrøttene og masseres med fingertuppene i hodebunnen. For volum og sturktur i håret fordeles pulveret i lengder og spisser, eller drysses i håndflaten og kremmes inn i håret.

019012_idhair_me_curl_creme.jpg

Curl Cream

IdHAIR Mé Curl Cream fremhever krøllene på den beste måten. Det øker krøllens tekstur slik at de blir myke og deffinerte. Med et middels lag, gjør det håret motstandsdyktig og samler tipsene uten å bli stiv. Denne fantastiske krem ??er perfekt for deg med en liten fall i håret ditt, som vil understreke krøllene dine enda mer. IdHAIR With Curl Cream inneholder både glycerin og planthenol, som begge legger fuktighet til håret slik at det ser vakkert ut og pleies.

019007_idhair_me_beach_styler-copy.jpg

Beach Styler

IdHAIR Me Beach Styler er en gelê som lar deg style håret på to veldig forskjellige måter. Ønsker du stranduttrykket som om du kom direkte fra stranden? Eller ønsker du mer i det litt striglet utseendet med håret strøket tilbake? Da er denne fantastiske geleen svaret! Med sin unike formel gjør det det mulig å få begge utseender, det handler bare om å være kreativ. Med det høye innholdet av panthenol og propylenglykol blir håret tilført mye fuktighet, slik at det holder seg fint og velstelt. Passer for alle hårtyper og har middels hold. Kan brukes i fuktig og tørt hår.

019008_idhair_me_blow_dry_cream-copy.jpg

Blow Dry Cream

IdHAIR Mé Blow Dry Cream er en deilig krem som gir deg 100% kontroll over håret ditt. Det er for deg som vil ha et mykt og deilig hår med mye glans. I tillegg er den varmebestandig, slik at håret ikke blir skadet under føhning. IdHAIR Mé Blow Dry Cream skal brukes hele håret fra rot til spiss hvor det etterlater håret vektløst uten fett. Passer til alle hårtyper og gir glans. Påføres i fuktig hår.

019011_idhair_me_blow_dry_spray-copy.jpg

Blow Dry Spray

IdHAIR Mé Blow Dry Spray er en volum spray som lar deg ta farvel til flatt hår. Denne fantastiske sprayen må føhnes inn i håret og gir ekstremt volum. Med glycerininnholdet legger det til en vakker glans, så håret ser vakkert ut og er velpleid. Den unike formelen av produktet gjør det mulig å oppnå volum fra rot til spiss. For å få maksimal volum fra bunnen anbefales det å tørke håret med hodet ned. Passer til alle hårtyper og brukes i fuktig og tørt hår.

019005_idhair_me_clay_in_a_spray.jpg

Clay in a Spray

IdHAIR Clay In A Spray er en super effektiv leirevoks på spray. Denne strålende sprayen lar deg bruke voks uten å få fettete hender. Med IdHAIR Clay In a Spray, får du både tekstur og bevegelse i håret ditt mens du kan bruke produktet som en finish. Det fleksible laget gjør det det mulig å sette håret i løpet av dagen, da det ikke stivner. Denne voksen passer for både menn og kvinner. I tillegg er det strålende å sette og definere krøller, samt å samle tuppene. Produktet kommer ut som en fin forstøvning, noe som gjør det enkelt å fordele uten at håret klistrer sammen. Clay In A Spray er det perfekte valget for deg som ønsker å få den deilige tekstur og finish som voks gir, uten fettete hender og voks i håret. Spray med en avstand på ca. 20 cm

idhar-me-extreme-hold-wax_web.jpg

Extreme Hold Wax

Din søken er slutt:
Her er voksen, som gir en meget sterk hold til din frisyre. Fordel en passende mengde voks mellom håndflatene og påfør til håret. Ønskes kraftigere separasjon, påføres voksen i fuktig hår.

019003_idhair_me_dry_clean.jpg

Dry Clean

IdHAIR Mé Dry Clean er en fin tørr sjampo. Med denne fantastiske sprayen går du med følelsen av rent og nyvasket hår. Den unike formelen absorberer fett og produktrester. I tillegg til sin fantastiske evne til å rense håret ditt uten vann, er IdHAIR Mé Dry Clean også et perfekt volumprodukt. Ved å distribuere produktet inn i håret får du ekstra stor fylde som varer hele dagen. Passer til alle hårtyper. Rist flasken grundig før bruk. Spray med en avstand på 20-30 cm. For rent hår: spray på hodebunnen og massèr inn. For volum: spray på de områder av håret volumet ønskes.

idhar-me-soft-hold-wax_web.jpg

Soft Hold Wax

En lekker bløtvoks til dine fantastiske looker. Gir en lett hold.
Fordel en passe mengde av voksen mellom håndfaltene og påfør i håret.

 

Ønskes kraftigere separasjon, påføres voksen i fuktig hår.

Gul, rosa, blå…kjenn din favoritt fra IdHAIR Mè!

Alle produktene fra IdHAIR Mè er fargekodet med en unik farge, så de er lette å gjenkjenne og skiller seg ut fra mengden. Og så kan du lettere huske din favoritt. Don`t forget to love yourself first, darling!

bottom of page