IdHAIR Mè er en komplett profesjonell 
stylingserie i høy kvalitet til menn og kvinner.

Hårprodukter til han og henne

IdHAIR Mè er helt fantastiske hårprodukter i flott innpakning. Som pynter
på enhver baderromshylle. Hårproduktene er utviklet i samarbeid med frisører 
og forbrukere og består av 14 styling produkter.

beauty_1200x750_web.jpg

Alle produktene er nøye utvalgt, så vi sikrer, at de kan løse enhver tenkelig
håroppgave, om du er mann eller kvinne. Så om du ønsker glans, krøller, tekstur eller noe helt fjerde – IdHAIR Mè gir deg det du ønsker og gir deg en god hårdag.

2019_highlight_1200x750_web.jpg

Total Hair, Body & Shave

Innovativ Shampoo til hår, kropp og ikke minst barbering.
Skummer kraftig og pleier hår og hud

Energy Deodorant Stick

Mild deodorant med maskulin duft. Alkoholfri og forsiktig med huden

din.

Structure Spray

IdHAIR Mé Structure Spray er en multifunksjonell stylingspray. Dette fantastiske produktet er for deg som vil ha fylde og struktur som aldri før. IdHAIR Mé Structure Spray føles vektløs i håret og gir en ekstra boost. Det er spesielt for deg som har en liten bevegelse i håret som vil gjøre det mer definerbart. Denne tekstureringssprayen kan brukes både når du styler håret eller som et sluttprodukt for å holde på frisyren. Brukes i håndkle-tørket hår for volum og tekstur. Bruk i tørt hår som finish for stylingen din.

Curl Cream

IdHAIR Mé Curl Cream fremhever krøllene på den beste måten. Det øker krøllens tekstur slik at de blir myke og deffinerte. Med et middels lag, gjør det håret motstandsdyktig og samler tipsene uten å bli stiv. Denne fantastiske krem ??er perfekt for deg med en liten fall i håret ditt, som vil understreke krøllene dine enda mer. IdHAIR With Curl Cream inneholder både glycerin og planthenol, som begge legger fuktighet til håret slik at det ser vakkert ut og pleies.

Beach Styler

IdHAIR Me Beach Styler er en gelê som lar deg style håret på to veldig forskjellige måter. Ønsker du stranduttrykket som om du kom direkte fra stranden? Eller ønsker du mer i det litt striglet utseendet med håret strøket tilbake? Da er denne fantastiske geleen svaret! Med sin unike formel gjør det det mulig å få begge utseender, det handler bare om å være kreativ. Med det høye innholdet av panthenol og propylenglykol blir håret tilført mye fuktighet, slik at det holder seg fint og velstelt. Passer for alle hårtyper og har middels hold. Kan brukes i fuktig og tørt hår.

Blow Dry Cream

IdHAIR Mé Blow Dry Cream er en deilig krem som gir deg 100% kontroll over håret ditt. Det er for deg som vil ha et mykt og deilig hår med mye glans. I tillegg er den varmebestandig, slik at håret ikke blir skadet under føhning. IdHAIR Mé Blow Dry Cream skal brukes hele håret fra rot til spiss hvor det etterlater håret vektløst uten fett. Passer til alle hårtyper og gir glans. Påføres i fuktig hår.

Blow Dry Spray

IdHAIR Mé Blow Dry Spray er en volum spray som lar deg ta farvel til flatt hår. Denne fantastiske sprayen må føhnes inn i håret og gir ekstremt volum. Med glycerininnholdet legger det til en vakker glans, så håret ser vakkert ut og er velpleid. Den unike formelen av produktet gjør det mulig å oppnå volum fra rot til spiss. For å få maksimal volum fra bunnen anbefales det å tørke håret med hodet ned. Passer til alle hårtyper og brukes i fuktig og tørt hår.

Clay in a Spray

IdHAIR Clay In A Spray er en super effektiv leirevoks på spray. Denne strålende sprayen lar deg bruke voks uten å få fettete hender. Med IdHAIR Clay In a Spray, får du både tekstur og bevegelse i håret ditt mens du kan bruke produktet som en finish. Det fleksible laget gjør det det mulig å sette håret i løpet av dagen, da det ikke stivner. Denne voksen passer for både menn og kvinner. I tillegg er det strålende å sette og definere krøller, samt å samle tuppene. Produktet kommer ut som en fin forstøvning, noe som gjør det enkelt å fordele uten at håret klistrer sammen. Clay In A Spray er det perfekte valget for deg som ønsker å få den deilige tekstur og finish som voks gir, uten fettete hender og voks i håret. Spray med en avstand på ca. 20 cm

Serum Cream

IdHAIR Mé Serum Cream roer tørt og krøllet hår. Denne fantastiske kremen inneholder panthenol som gir mye fuktighet, og gjør håret vakkert og skinnende. Den kremete teksturen gjør det enkelt å fordele i lengder og spiser og gir håret en jevn og silkeaktig overflate. Den passer for deg med et tørt og bruset hår som ønsker å ta farvel til de matte tuppene og lengdene. Har du har et fly og statisk hår, er IdHAIR Mé Serum Cream også å foretrekke da det har en anti-frizz-effekt og gir fuktighet. Kan brukes i fuktig og tørt hår.

Dry Clean

IdHAIR Mé Dry Clean er en fin tørr sjampo. Med denne fantastiske sprayen går du med følelsen av rent og nyvasket hår. Den unike formelen absorberer fett og produktrester. I tillegg til sin fantastiske evne til å rense håret ditt uten vann, er IdHAIR Mé Dry Clean også et perfekt volumprodukt. Ved å distribuere produktet inn i håret får du ekstra stor fylde som varer hele dagen. Passer til alle hårtyper. Rist flasken grundig før bruk. Spray med en avstand på 20-30 cm. For rent hår: spray på hodebunnen og massèr inn. For volum: spray på de områder av håret volumet ønskes.

Fiber Mousse

IdHAIR Mé Fiber Mousse gir hold og volum. Skummet inneholder fibre som gir volum og gjør håret enklere å style. Fibrene har egenskapen at skummen ikke gjør håret stivt og tungt. Du kan derfor lett la fingrene gli gjennom håret ditt. Bruk føhner for å oppnå størst volum. Kan brukes på alle hårtyper, men passer best på et fint til normalt hår. Rist flasken godt før bruk.

Hair Spray

IdHAIR Mé Hair Spray er din redning på en stormfull dag. Denne hårsprayen gir full kontroll over håret ditt med sitt sterke hold. Passer til alle hårtyper. Rist flasken før bruk. Spray med en avstand på ca. 20 cm.

Heat Defender

IdHAIR Mé Heat Defender er en varmebeskyttende spray for alle slags hår.  Denne strålende sprayen beskytter håret mot varme opp til 230 grader, og forhindrer at håret blir matt, livløst og ødelagt. Som en ekstra bonus, legger denne fantastiske varmebeskyttelsen også mye fuktighet til håret, så det virker vakkert og skinnende. Fordels jevnt i håret fra rot til spiss før bruk av varmeverktøy.

Massive Powder

IdHAIR Mé Massive Powder er et fantastisk volumprodukt i pulverform. Det lette pudderet gir et matt utseende med et slitesterkt lag som gjør at du kan løfte håret opp i løpet av dagen. Du kan enten bruke pulveret til bunnen eller hele håret for et mer fritt og rått utseende. Som et tips, dryss litt pulver over hårnålene før bruk slik at de ikke glir ut av håret. Brukes i tørt hår. For volum drysses pulveret inn i hårrøttene og masseres med fingertuppene i hodebunnen. For volum og sturktur i håret fordeles pulveret i lengder og spisser, eller drysses i håndflaten og kremmes inn i håret.

Moulding Paste

IdHAIR Mé Molding Paste er en fleksibel hårvoks. Den er perfekt for de som vil ha et mykt utseende fullt av tekstur. Voksen har en kremaktig tekstur som gjør det enkelt å jobbe den inn i håret, som samtidig gjør at du kan endre utseendet ditt hele dagen. IdHAIR Molding Paste er matt. Fungerer fantastisk for å samle tupper i et krøllet hår. Kan brukes på alle hårtyper i fuktig eller tørt hår.

Root Lifter

IdHAIR Me Root Lifter fungerer godt for både vått og tørt hår. Med sine fantastiske egenskaper er det ikke uten grunn at Root Lifter også kalles 'Bodybuilder'. I det våte håret, spray root lifter helt på hårrøttene, og føhn deretter for å få maksimalt volum. I det tørre håret påføres det bare hvor du vil ha ekstraordinær volum og tekstur. Root lifter har konsistens som en mousse og kommer ut i en tynn stråle, noe som gjør det enkelt å bruke nøyaktig hvor du vil ha volum og struktur. Foruten ekstremt volum får du også en mer "rå" tekstur i håret ditt, noe som gjør det lettere å jobbe med, for eksempel oppsetting.

Soft Hold Wax

En lekker bløtvoks til dine fantastiske looker. Gir en lett hold.
Fordel en passe mengde av voksen mellom håndfaltene og påfør i håret.

 

Ønskes kraftigere separasjon, påføres voksen i fuktig hår.

Extreme Hold Wax

Din søken er slutt:
Her er voksen, som gir en meget sterk hold til din frisyre. Fordel en passende mengde voks mellom håndflatene og påfør til håret. Ønskes kraftigere separasjon, påføres voksen i fuktig hår.

Gul, rosa, blå…kjenn din favoritt fra IdHAIR Mè!

Alle produktene fra IdHAIR Mè er fargekodet med en unik farge, så de er lette å gjenkjenne og skiller seg ut fra mengden. Og så kan du lettere huske din favoritt. Don`t forget to love yourself first, darling!