top of page

COLOUR BOMB

Colour Bomb er en samling av lekre og intensive fargekurer til håret, som pleier i dybden, og som du kan bruke til gjenoppfriskning av din nåværende hårfarge.

For selv om du kanskje har fått håret ditt farget med markedets beste hårfarge, kan du dessverre ikke unngå, at fargen vil falme over tid.

Heldigvis kan Colour Bomb være din vei til en ny funklende og fargerik hverdag.Les mer om vitaminer til håret her.

Når du bruker fargekuren fra Colour Bomb, skjemmer du samtidig bort ditt hår med en keratinholdig kur, som etterlater håret silkemykt og glansfullt.

Colour Bomb har mange flotte farger å velge mellom, og vi kan godt forstå hvis du har flere favoritter. Du kan også leke kreativt med fargene og blande din helt egen nyanse av Colour Bomb.

NØKKELINGREDIENSER I COLOUR BOMB

I tillegg til å farge ditt hår sørger nøkkelingrediensene i Colour Bomb for å etterlate håret mykt og glansfullt.

protein images uten bakgrunn.png

Risprotein har en fuktgivende egenskap, samtidig med at den trenger inn i hårstrået og gjenoppretter og styrker skadet hår. Den glatter også ut håret.
 

Panthenol, som du kanskje også har hørt under navnet Pro Vitamin B5, pleier og fukter håret, samtidig hjelper den med å beskytte håret mot luftfuktighet.
 

Aloe Vera inneholder et enzym som hjelper på hodebunnsirritasjon. Samtidig inneholder det over 20 mineraler og vitaminer som virker fuktgivende, og som bidrar med masse av glans.

ikoner colour bomb uten bakgrunn.png

FARGEKURER MED PREFERANSER


Kanskje du har en helt særlig preferanse til ditt hår. Det kan eksempelvis være, at du har Curly Girl-hår eller kanskje er du glutenallergiker.
 

Vi mener, at alle har rett til en god (fargerik) hårdag, og med Colour Bomb kan du også trykt nyte våres fargekurer til håret med særlig preferanser.

Colour Bomb alle modeller.png
group_colour-bomb uten bakgrunn.png
bottom of page