top of page

Lysningsprodukter

Profesjonelle lysningsprodukter til håret i både paste- og pulverform.

afbleget_haar_niophlex.jpg
Supreme Bleach Paste alone uten bakgrunn.png

Hair Paint Supreme Bleaching paste

Dette er ikke hvilken som helst bleking. De beste laboratoriene har utviklet denne kremete og perfekt balanserte blå blekekremen med sterke lynegenskaper.

Lyser opp til 8 toner og inneholder den beroligende ingrediensen bisabolol. Inneholder blått pigment, som nøytraliserer gult.

IdHAIR Extra White Bleach Paste kan brukes til alle lysningsbehandlinger. Den eksklusive formelen har deilig duft, og inneholder berikende vegetabilske oljer, som beskytter hud  og hodebunn under behandlingen. Lysning produktet arbeider hurtig, gir et ensartet resultat og sveller ikke under behandlingen, som tradisjonelle lysningspulvere. Da produktet er i kremform er det helt støvfritt.

Husk at du kan gjøre din lysningsbehandling enda bedre med IdHAIR Niophlex som du 
kan lese mer om her.

IdHAIR Bleach Me POWER+

Vårt multifunksjonelle blekepulver, med et lavt innhold av ammoniakk, som lysner opp til fantastiske 9 toner, så du lett og skånsomt kan lage alle lysningsteknikker. Inklusiv frihånds- og balayageteknikker.

bleach-me-power-plus-miljoe.jpg
bleach-me-power-plus-miljoe_2.jpg

Normalt vil lysning på det nivå gjøre håret tørt og med tiden skadet, fordi standard lysninger inneholder persulfater, som nedbryter håret. Hair Paint Belach Me POWER+ bygger på det unike Amino Sugar Nourishing Complex (ASNC), som inneholder aminosyrer, sukker, cysteine og glycin, som hjelper med å beskytte og gjenskape håret.

Håret beskyttes både på overflaten og inne i hårstrået under lysningen: 
Aminosyrene trenger dypt inn i håret, regulerer persulfatenes skadelige virkning, og beskytter den
skadede keratinstruktur. Sukkerne gir pleie og fukt til hårets overflate, så det lysnede håret fremstår blankt og velpleid. Cystein og glycin forbedrer hårets indre keratinbindinger så hårets sunnhet bevares.

IdHAIR Bleach Me

Et støvfritt hvitt lysningspulver som arbeider hurtig, så du får et fantastisk resultat på superkort tid. Lysner opp til 7 toner og er perfekt til å anvende til lyse striper, highlights og alle typer effekter med folie. IdHAIR Bleach Me kan også brukes til å skape kreativ frihånd med kam eller pensel.

Lysningspulveret gir et meget glansfullt resultat. Samtidig med at det fukter og pleier håret, så det fremstår sundt og skinnende etter bruk av IdHAIR Bleach Me.

Husk du kan gjøre din lysningsbehandling enda bedre med IdHAIR Niophlex som du kan lese mer om her.

bleach-me-miljoe-kopier.jpg
bleach_me_gently_miljoe-kopier.jpg
bottom of page