top of page
Lysnet_ha_r_model_top_banner_undersider_

Hair Paint Supreme Bleaching paste

Supreme_Bleaching_Paste_tre_billeder_1600x820px.webp

IdHAIR Extra White Bleach Paste kan brukes til alle lysningsbehandlinger. Den eksklusive formelen har deilig duft, og inneholder berikende vegetabilske oljer, som beskytter hud  og hodebunn under behandlingen. Lysning produktet arbeider hurtig, gir et ensartet resultat og sveller ikke under behandlingen, som tradisjonelle lysningspulvere. Da produktet er i kremform er det helt støvfritt.
Lysner opp til 8 toner.

IdHAIR Bleach Me POWER+

Vårt multifunksjonelle blekepulver, med et lavt innhold av ammoniakk, som lysner opp til fantastiske 9 toner, så du lett og skånsomt kan lage alle lysningsteknikker. Inklusiv frihånds- og balayageteknikker.

Bleach_Me_Power_Plus_tre_billeder_1600x820px.webp

Normalt vil lysning på det nivå gjøre håret tørt og med tiden skadet, fordi standard lysninger inneholder persulfater, som nedbryter håret. Hair Paint Belach Me POWER+ bygger på det unike Amino Sugar Nourishing Complex (ASNC), som inneholder aminosyrer, sukker, cysteine og glycin, som hjelper med å beskytte og gjenskape håret.

Håret beskyttes både på overflaten og inne i hårstrået under lysningen: 
Aminosyrene trenger dypt inn i håret, regulerer persulfatenes skadelige virkning, og beskytter den
skadede keratinstruktur. Sukkerne gir pleie og fukt til hårets overflate, så det lysnede håret fremstår blankt og velpleid. Cystein og glycin forbedrer hårets indre keratinbindinger så hårets sunnhet bevares.

IdHAIR Bleach Me

Et støvfritt hvitt lysningspulver som arbeider hurtig, så du får et fantastisk resultat på superkort tid. Lysner opp til 7 toner og er perfekt til å anvende til lyse striper, highlights og alle typer effekter med folie. IdHAIR Bleach Me kan også brukes til å skape kreativ frihånd med kam eller pensel.

Lysningspulveret gir et meget glansfullt resultat. Samtidig med at det fukter og pleier håret, så det fremstår sundt og skinnende etter bruk av IdHAIR Bleach Me.

Husk du kan gjøre din lysningsbehandling enda bedre med IdHAIR Niophlex som du kan lese mer om her.

Bleach_Me_tre_billeder_1600x820px.webp

IdHAIR Bleach Me Gently

Med Bleach Me Gently får du et meget mild, blå lysningspulver, som har de samme egenskapene som IdHAIR Bleach Me. 
IdHAIR Bleach Me Gently er ammoniakk fritt og lysner håret opp til 6 toner.

Bleach_Me_Gently_tre_billeder_1600x820px.webp

HAIR PAINT MULTI TECH COLOUR REMOVER

Produktet gjør mer enn kun å fjerne hårfarge. Multi Tech Colour Remover kan nemlig bli ditt hemmelige power-tool for å fikse fargekorreksjoner, hippe highlights eller flotte sunkiss looks.

Colour_removal_tre_billeder_1600x820px.webp
bottom of page