top of page
bannerskabeloner_NIOPHLEX-REBOND-24-_FORBRUGER_02-kopi.webp

NIOPHLEX REBOND

Opplev gjenoprettet og glansfult hår

Niophlex Rebond er en unik serie av hårprodukter med en helt særegen formel, som gjenoppretter og beskytter ditt hår innenfra og ut. Hårproduktene har et høyt innhold av fukt og pleie, som gjør det til det perfekte valg til pleie av tørt og skadet hår.

Resultatet er gjenopprettede og glansfulle lokker.

Fukt og pleie med

NIOPHLEX REBOND

Et sunt og flott hår krever fukt og pleie. I Niophlex Rebond finner du fantastiske, fuktgivende pleieprodukter, som du kan pleie og styrke ditt hår med under og etter hårvasken.

billede_venstre_1600x820px_(1)_(2)_(3).webp
billede_venstre_1600x950px_(1)_(2).webp
Niophlex Rebond inneholder disse:

NØKKELINGERDIENSER

Alle produkter fra Niophlex Rebond er beriket med et særlig kraftfullt botanisk proteinkompleks, som styrker og gjør håret motstandsdyktig overfor skader.

Naturlige oljer

Niophlex Rebond pleier håret med naturlige oljer, som gir et silkemykt, glansfullt hår som er pleiet i dybden uten å være tynget eller fettete.

Glycerin

En formidabel fuktgiver til håret - og Niophlex Rebond er fylt med det! Glycerin tiltrekker og fastholder på fukt i håret, en egenskap, som er særlig viktig for tørt og skadet hår.

Forleng salong behandlingen med

NIOPHLEX REBOND PLEIEPRODUKTER

Bruk hårproduktene alene som styrkende og glansgivende hårpleie eller for å forlenge fordelene ved en Niophlex Rebond salong behandling, som du har fått hos din frisør.

DSC08160 copy_CMYK til web_edited.jpg

GJENOPPRETTER OG BESSKYTTER DITT HÅR INNENFRA OG UT: 
NIOPHLEX PRO

Niophlex Rebond Pro trenger helt inn i hårets innerste bindinger for å reparere det som er nedbrutt. Det vekker slitent hår til live igjen og gjør det sterkere, så det ikke knekker så lett.

Men det er ikke alt! En profesjonell behandling med Niophlex Rebond hos din frisør gir håret et beskyttende, pleie skjold, som gjør det klart til hva hverdagen bringer. 

Niophlex_Rebond_Kvindelige_Modeller_med_Sundt_haar_1600x820px_(1)_(2).webp
banner_billede_venstre_560x268px.webp
50000139_1_Idhair_Niophlex_Rebond_Shampoo_300ml.jpg

IdHAIR Niophlex 
Rebond Shampoo

Når ditt hår har bruk for å gjenfinne sine indre bindinger, bli reparert og få fuktighet. Sjampoen etterlater ditt hår rent og med en følelse av vektløshet.

50000141_1_Idhair_Niophlex_Rebond_Conditioner_300ml.jpg

IdHAIR Niophlex 
Rebond Conditioner

Når ditt hår har bruk for å gjenfinne sine indre bindinger, bli reparert og få fuktighet. Conditioneren etterlater håret mykt og minimerer splittet tupper.

50000143_1_Idhair_Niophlex_Rebond_Mask_300ml.jpg

IdHAIR Niophlex 
Rebond Mask

Når ditt hår har bruk for dybdegående, gjenoppbyggende pleie er denne hårkuren det perfekte valget. Hårkuren pleier i dybden og gjenoppretter bindingene i håret, samtidig som den tilfører glans og styrke til ditt hår.

50000146_1_Idhair_Niophlex_Rebond_LamellarWater_300ml.jpg

IdHAIR Niophlex 
Rebond Lamellar Water

Din vei til glans og gjenopprettelse av håret - på kun 9 sekunder! Det utfiltrerer, glatter og gjør så ditt hår straks ser meget sunnere og glansfullt ut. Det reduserer også frizz. Det botaniske protein-kompleks sikrer, at lamelstrukturen i håret oprettholdes og etterlater ditt hår med en vektløs følelse.

50000145_1_Idhair_Niophlex_Rebond_Leaveincream_125ml.jpg

IdHAIR Niophlex 
Rebond Leave-in Cream

Når du vil beskytte ditt hår med styrke gjennom hele dagen, er denne leave-in styling cream det perfekte valg. Den bidrar med styrke og reduserer frizz.

50000148_1_Idhair_Niophlex_Rebond_No1_475ml.jpg

IdHAIR Niophlex 
Rebond Pro No. 1

Niphlex Rebond Pro No. 1 er et beskyttende hårprodukt, som er kompatibelt med de fleste tekniske behandlinger. Det beskytter og pleier håret, reduserer knekk og påvirker ikke resultatene av de kjemiske behandlinger når det blandes med andre produkter.

50000149_1_Idhair_Niophlex_Rebond_No2_475ml.jpg

IdHAIR Niophlex 
Rebond Pro No. 2

Avslutt din profesjonelle Niophlex Rebond-behandling med Niophlex Rebond No. 2 - Et viktig trinn for behandlingen, da den ferdiggjør prosessene i Niophlex Rebond No. 1 på den måten er du sikret, at håret etterlates i den beste tilstand, gjenoppbygget og gjenfuktet. 

bottom of page