top of page

ME

Fremhev din naturlige skjønnhet  

Dette er Me. IdHAIR Me. Med Me finnes det ingen begrensninger.  
Du kan være legendarisk, du kan være elegant. Du kan være iøynefallende, du kan være nøytral. Uttrykk deg selv gjennom Me og fremhev din naturlige skjønnhet.

En komplett stylingserie


IT'S ALL ABOUT ME
Me er en komplett stylingserie som lar deg style håret ditt slik at det fremhever din naturlige skjønnhet. It’s all about Me – and you!

Me_modeller_og_produkter_tre_billede_1600x820px.webp
Me_ingrediens_billede_venstre_1600x820px.webp

Det er det indre som teller

NØKKELINGREDIENSER  
Mange av produktene i Me-serien inneholder panthenol - en ekte styrkeforsterker som fukter, glatter ut og mykgjør lokkene.

SOLSIKKEKJERNEEKSTRAKT  
En rik kilde til vitamin E og et beskyttende skjold mot frie radikaler. Beskytter også hårfargen fra å falme.

CASTOROLJE  
En ekte fuktighetsmagnet! Det fantastiske med denne oljen er at den trenger dypt inn i hvert enkelte hårstrå for å nære og fukte fra innerst til ytterst.

GLYSERIN  
En utmerket fuktighetsgiver som trekker til seg vann for å gjøre håret mykere og mer fuktet.

Me_produkter_tre_billede_1600x820px.webp

Me - tar hånd om dine frisyrer

Din perfekte styling-partner

ME LØSER DINE  
HÅRUTFORDRINGER

Alle produkter er nøye utvalgt for å sikre at de kan løse enhver tenkelig hårutfordring. 
Så enten du er til glans, krøller, tekstur eller noe helt annet – Me er din perfekte stylingpartner og gir deg en god hårdag.

IDhairMe0581-Final 1-3.jpg

DU HAR SKJØNNHETEN – ME FREMHEVER DEN

Alle produkter er nøye utvalgt for å sikre at de kan løse enhver tenkelig hårutfordring. 
Så enten du er til glans, krøller, tekstur eller noe helt annet – Me er din perfekte stylingpartner og gir deg en god hårdag.

Me`s gode egenskaper:

Hvert produkt fra Me har gode egenskaper. Se på produktene under og se hvilke egenskaper som gjelder for det respektive produktet.

PIKTOGRAM_ME_2560x950px_ny.webp

IdHAIR Me Blow Dry Cream

Lar deg uttrykke deg gjennom glatt, glansfullt, føntørket hår – selv i ekstrem luftfuktighet. Blow Dry Cream gir håret varmebeskyttelse opptil 230°C, motvirker frizz og bidrar med massevis av fukt og pleie til håret.

50000119_1.webp

IdHAIR Me Hair Spray

Lar deg holde formen. Hårsprayen med fleksibelt til sterkt hold gir i tillegg pleie til håret gjennom aminosyrer fra silke, som gjør det lettere for deg å gre håret ut når du ønsker å endre frisyren.

50000121_1 IdHAIR Me Hair Spray.webp

IdHAIR Me Root Lifter

Fremhever den fyldige, fleksible og glansfulle siden av deg. Root Lifter etterlater dessuten håret ditt med et glansfullt og fuktet utseende.

50000124_1_1 IdHAIR Me Root Lifter.webp

IdHAIR Me Clay In A Spray

Gir den krøllete eller bølgete siden av deg definisjon. En herlig, formbar styling-spray som er enkel å jobbe med og vaske ut av håret. Sprayen motvirker dessuten krus.

50000127_1_1 IdHAIR Me Clay In A Spray.webp

IdHAIR Me Dry Texture Spray

Fremhever den fyldige siden av deg på en forfriskende måte. Den tørre sprayen gir volum og tekstur til håret, samtidig som den frisker opp håret.

50000126_1 IdHAIR Me Dry Texture Spray.webp

IdHAIR Me Fiber Mousse

Fremhever den fyldige siden av deg og gir deg det lille ekstra. Fibermoussen gir dessuten tekstur og varmebeskyttelse til håret, og etterlater det med et glansfullt og fuktet utseende.

50000125_1_1 IdHAIR Me Fiber Mousse.webp

IdHAIR Me Blow Dry Spray

Fønspray som fremhever den fyldige, myke og strålende siden av deg. Mens sprayen gir en fantastisk, vektløs volum til håret, tilfører den samtidig fukt.

50000122_1_1 IdHAIR Me Blow Dry Spray.webp

IdHAIR Me Curl Cream

Fremhever den herlige, krøllete eller bølgete siden av deg – med medium hold. Curl Cream gir dessuten håret fukt, pleie, glans, antioksidanter og varmebeskyttelse.

50000123_1 IdHAIR Me Curl Cream.webp

IdHAIR Me Heat Protect

Lar deg trygt uttrykke frisyrene dine gjennom varmeverktøy. I tillegg til å være varmebeskyttende, beskytter sprayen også frisyren mot fuktighet og gir håret lett hold.

50000121_1 IdHAIR Me Hair Spray.webp

IdHAIR Me Serum Cream

Lar deg uttrykke en silkeglatt og glansfull side. Serum Cream gir dessuten håret anti-frizz, styrke og beskytter det mot luftfuktighet og skader.

50000120_1_1 IdHAIR Me Serum Cream.webp
bottom of page