top of page

Curly Xclusive

Curly_modeller_top_banner_undersider_2560x950px_(1).webp

CURLY XCLUSIVE

Curly Xclusive er en serie av pleie- og stylingprodukter til krøllet hår, fri for sterke parfymer, som kan svekke de naturlige oljer fra dine flotte krøller og forårsake frizz.  

 

Hårproduktene fra Curly Xclusive er naturligvis også fri for sulfater og silikoner. Men der er ikke alt – IdHAIR Curly Xclusive er glutenfri, vegan-vennlig og gir dine krøller UV- og fargebeskyttelse takket være ekstrakter fra solsikkefrø. 

lets-get-curly-xclusive.webp

Curly Xclusive inneholder naturligvis ikke

SULFATER OG SILIKONER
Curly Xclusive er uten sulfater og silikoner. Men det stopper ikke her. De er også glutenfri, vegan-vennlig og gir dine krøller UV- og fargebeskyttelse takket være ekstrater fra solsikkefrø.
Curly_careprodukter_billede_venstre_1600x820px.webp

Krøller i balanse

EN DANS MELLOM FUKT OG PROTEIN

Din vei til flotte, definerte krøller finner du, når du oppdager den ideelle balansen mellom fukt og protein i dine nydelige krøllete lokker. 

Protein er et viktig element i håret, som hjelper med å styrke og bevare krøllenes fortryllende struktur. Fukt sikrer, at håret forblir sunt og ser fint ut.  Finn din krølle-balanse til et flott krøllet hår med Curly Xclusive. 

Curly Xclusive Care 

Dykk ned i vår Curly Xclusive verden og oppnå den ultimate krølle-definisjonen ved hjelp av hårpleieprodukter av en mild hårvask, conditioners og treatments, som er spesielt designet til å ta vare på dine krøller. 

Total Hair, Body & Shave

Innovativ Shampoo til hår, kropp og ikke minst barbering.
Skummer kraftig og pleier hår og hud

idhair_black_energy_deodorant_stick_75.j

Energy Deodorant Stick

Mild deodorant med maskulin duft. Alkoholfri og forsiktig med huden

din.

50000096_1_idhair_curly_xclusive_moisturising_treatment_200ml.jpg

MOISTURE TREATMENT

En hårkur, som fukter i dybden og gjør dine krøller myke med en fusjon av bl.a. Aloe Vera, kokosolje, og glutenfri hveteaminosyrer. Melkesyren reduserer frizz og beskytter mot ytre miljø.

50000097_1_idhair_curly_xclusive_protrin_treatment_200ml.jpg

PROTEIN TREATMENT

Protein kur til dine krøllete lokker med styrkende kompleks og nærende oljer, så dine krøller blir sunnere og mer motstandsdyktige en noensinne før. Krusfri kjærlighet i krukke til dine krøller..

50000095_1_idhair_curly_xclusive_protrin_conditioner_250ml.jpg

PROTEIN CONDITIONE

Tilføy protein til krøllene og gjør dem sterkere, sunnere og mere glansfulle. Trenger dypt inn i håret med vegetabilsk protein og styrkende kompleks. Reduserer kruset hår o g gjenoppretter elastisiteten.

50000093_1_idhair_curly_xclusive_cleansing_conditioner_250ml.jpg

CLEANSING CONDITIONER

En mild vask, som renser dine krøller uten kraftige sulfater! Den mykgjørende formelen og Piroctone Olamine bringer liv og perfekt balanse til din hodebunn og krøllete lokker.

50000094_1_idhair_curly_xclusive_moisturising_conditioner_250ml.jpg

MOISTURE CONDITIONER

Opplev dyp, fuktgivende magi! Kokosolje og naturlige aminosyrer transformerer dine krøller, mens melkesyren bekjemper frizz og beskytter.

styling_buer_linje.webp

Ingredienser i

Curly Xclusive

 

Vi vet at enhver ingrediens teller for dine krøller. Er du en ingrediens-entusiast og vil vite mer om ingrediensene, kan du lese om dem i The Culy Xclusive Book lenger nede på siden.

Style ditt krøllete hår

Vil du ha flotte krøller? Unngå bruk av varmestyling-verktøy og harde kjemikalier, som kan fjerne de naturlige oljer i ditt hår og forårsake frizz. 

-Bruk milde teknikker som plopping, diffusing og scrunching for å fremheve dine krøller.

Curly Xclusive Styling  

Med få utvalgte stylingprodukter er ditt krøllete hår et skritt nærmere å stråle av fullkommen skjønnhet! 

La deg inspirere av Curly Xclusive styling sortimentet av kjærlige klemmer til dine krøller. 

curlyxcls_model.webp
50000098_1_idhair_curly_xclusive_gel_200ml.jpg

ANTI-FRIZZ GEL

Oppnå langvarig, definerte krøller uten frizz. Naturlige polymerere motstår fukt og beskytter mot varme opptil 230 grader. Panthenol fukter og guar-bønnen mykgjør for silkeaktige krøller. Den lette gel-teksturen gir hold og fukt uten å tynge. Veldefinerte, spenstige krøller venter på deg!

50000100_1_idhair_curly_xclusive_mousse_250ml.jpg

STRONG DEFINITION MOUSSE

Skap drømmekrøller med hold og frihet til å danse i vinden – perfekt til Curly girl-looket! Fyld med nærende Arganolje og fuktgivende Panthenol sørger moussen for et sundt og flott krøllet hår. Opplev definisjon uten stivhet og knas, akkurat som dine krøller fortjener!

50000099_1_idhair_curly_xclusive_cream_200ml.jpg

SOFT DEFINITION CREAM

Skap lette, definerte  krøller med denne krølle-kremen. Fuktgivende glyserin og panthenol soamt glansfulle kokosolje sørger for myke, veldefinerte krøller uten frizz. Det perfekte stylingprodukt til dine krøller! 

PIKTOGRAM_CURLY_XCLS_2560x950px_kopier_2.webp
bottom of page